Om Nordic Alarm Spain

LÅNG ERFARENHET

Efter att vi båda har arbetat i säkerhetsbranchen i Sverige i mer än 30 år väljer vi nu att starta upp Nordic Alarm Spain på Costa Blanca, dotterföretag till Nordic Home Costa Blanca SL som innehar nödvändiga tillstånd för verksamhet i Spanien

Rune har varit anställd i över 30 år i världens största säkerhetsföretag (Securitas) och har under de sista 15 åren ansvarat för en avdelning med tillfälliga larm och säkerhetslösningar i Göteborg. Rune flyttade permanent till Spanien 2014 och har även en fastighetsmäklare byrå (Nordic Home Spain).
Thomas har haft eget företag i larmbranchen sedan mer än 30 år strax utanför Göteborg. (Älvängen Larm & Teleteknik AB). Thomas har ett hus i Quesada men kommer under ett par år till att pendla fram och tillbaka mellan Spanien och Sverige.
Vi är båda utbildade larmtekniker och Thomas är även utbildad elektriker

MÖJLIGHETER

Vi har nu fått förtroendet att marknadsföra, sälja och installera det helt nya och smarta larmet NookBox, där det ges möjlighet att styra larm och övervakningsfunktioner, samt Smartahem styrningar. Endast fantasin sätter gränser. Exempelvis att starta upp AC eller värmen i bostaden redan från Sverige. Bevattna växterna på terrassen, tända och släcka lampor mm. Allt detta görs  enkelt via en app i din mobiltelefon/surfplatta.